BROWNIE CHEESCAKE


INGREDIENTS

BROWNIE

  • 85 gr de mantega desfeta a temperatura ambient
  • 30 gr de cacau en pols
  • 175 gr de sucre glace
  • 2 ous
  • 135 gr de farina passada pel colador
  • un grapat de nous

CAPA DE FORMATGE

  • 285 gr de formatge d’ untar
  • 50 gr de sucre glace
  • 2 ous
  • 1 cullerada d’ extracte de vainilla

BROWNIE

Desferem la mantega i deixarem refredar.En un bol afegir la farina, el sucre, el cacau i la mantega i barrejar.

Afegirem seguidament els ous i muntarem amb una batedora fins que quedi una massa fina.
 Finalment afegirem les nous i ho posarem en un motlle.Jo he utilitzat un motlle de 22cm.

CAPA DE FORMATGE

Batrem el formatge, el sucre, els ous i l’extracte de vainilla fins que ens que di ben fi i afegirem en el motlle sobre el brownie.


I ho posarem al forn a 160 º uns 45-50 minuts (depenent del forn, jo ho he fet amb aire)

EL RESULTAT ÉS BONÍSSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!

Per servir-lo el vaig acompanyar amb gelat de vainilla i topping de xocolata!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s