Entrants i Primers Plats RECEPTES Amanida d’estiu Amanida de Camembert arrebossat Amanida de formatge i taronja Amanida de mongeta verda amb tonyina Amanida de pinya amb vinagreta de soja i mel Amanida de tomàquet amb poma i pastanagaAmanida ecológica Arrós de l’ àvia bolets amb all i julivertBraç de patata i tonyinaBrandada de bacallà amb crema de piquillosCacauets Caldo de l’àvia amb galetsCarbassons farçits de bacallà Cargols amb salsa de tomàquet i vinagreta Carxofes amb tempuraCarxofes i Cloïsses Carxofes gratinades amb sobrassada i mel Cebes escalivades amb foc de llenya Cloïsses gratinades amb tomàquet i Parmesà Coca de recapte de bolets amb carbassó i ceba Coca de Pebrots escalivats Cocktail de gambes Crespells de Bacallà Daus de Gintònic Espaguetis a la Marinera Empedrat Flam de carbassó Figues amb formatge GuacamoleNuggets de PollastreOus al plat amb sobrassada i mel Ous farcits de tonyina Pa de llet farcit Pa de Pagès Panets de l’ Estel i la Berta Pasta Salada Variada Patates amb Ceba i BacóPatates Farçides d’escalivada Patates farçides de Bacon i PorroPatates Xips Paté de Tonyina Pasta de full de formatge de cabra, tomàquet i ceba Pebrots escalivats amb foc de llenya Piruletes de full amb formatge i pernil Pizza Quiche de Bacon i espinacs Quiche de Carbassó i Ceba Ratafia Sanvitx de salmó i formatge frescSardinada SushiSípia amb ceba Tempura de carbassó Tempura de verduresTempura de verdures amb sèsam Torradetes amb sobrassada, poma i formatge de cabraTruita D’ espàrrecs Truita de patata, carbassó i ceba Tzatziki Tàrtar de tomàquet amb formatge de cabra ComparteixTwitterFacebookM'agrada S'està carregant...