INGREDIENTS
- 300gr de xocolata de cobertura
- 250 gr de mantega
- 5 ous
- 80 gr de sucre
- 5gr de llevat en pols
Primer de tot escalfarem el forn a 130 graus.
En un cassó escalfarem aigua i desfarem la xocolata juntament amb la mantega al bany maria.
Remenarem fins que estigui ben barrejat i desfet com la fotografia
Seguidamente mentre es refreda una mica la xocolata muntarem les clares a punt de neu i reservarem.
Agafarem els rovells i juntament amb el sucre ho muntarem amb una batedora fins que es tripliqui el volum.
Un cop els ous estiguin ben batuts afegirem la xocolata que anteriorment teníem desfeta , ben a poc a poc i anirem remenant
Un cop tot estigui incorporat afegirem la farina i el llevat, seguirem remenant manualment amb molt de compte
I per última afegirem les clares a punto de neus i remenarem de baix cap a dalt amb molt de compte per tal de que el pastís ens quedi ben esponjós
Ho posem en un motlle de 20 cm i courem al forn durant una hora mes o menys.
Per fer la Buttercream de Vainilla:
INGREDIENTS PER LA BUTTERCREAM DE VAINILLA:
· 200 g de mantega
· 300 g de sucre glaç
· 1 culleradeta de postres d’extracte de vainilla
· 2 cullerades de sucre avainillat
· 2 cullerades soperes de llet
Posarem la mantega, l’extracte de vainilla, el sucre avainillat i la llet en un recipient i barrejarem amb la batedora, llavors poc a poc anirem afegint el sucre mentre seguirem batent.
Acabarem batent tots els ingredients uns 3-4 minuts.
I ja podrem acabar de decorar el pastis
BON PROFIT!!!!!!!!!