Postres

PASTÍS DE XOCOLATA AMB BUTTERCREAM DE VAINILLA


 

INGREDIENTS

  • 300gr de xocolata de cobertura
  • 250 gr de mantega
  • 5 ous
  • 80 gr de sucre
  • 5gr de llevat en pols
Primer de tot escalfarem el forn a 130 graus.
En un cassó escalfarem aigua i desfarem la xocolata juntament amb la mantega al bany maria.
Remenarem fins que estigui ben barrejat i desfet com la fotografia
Seguidamente mentre es refreda una mica la xocolata muntarem les clares a punt de neu i reservarem.
Agafarem els rovells i juntament amb el sucre ho muntarem amb una batedora fins que es tripliqui el volum.
Un cop els ous estiguin ben batuts afegirem la xocolata que anteriorment teníem desfeta , ben a poc a poc i anirem remenant
Un cop tot estigui incorporat afegirem la farina i el llevat, seguirem remenant manualment amb molt de compte
I per última afegirem les clares a punto de neus i remenarem de baix cap a dalt amb molt de compte per tal de que el pastís ens quedi ben esponjós
Ho posem en un motlle de 20 cm i courem al forn durant una hora mes o menys.
Per fer la Buttercream de Vainilla:
INGREDIENTS PER LA BUTTERCREAM DE VAINILLA:
·      200 g de mantega
·      300 g de sucre glaç
·      1 culleradeta de postres d’extracte de vainilla
·      2 cullerades de sucre avainillat 
·      2 cullerades soperes de llet
Posarem la mantega, l’extracte de vainilla, el sucre avainillat i la llet en un recipient i barrejarem amb la batedora, llavors poc a poc anirem afegint el sucre mentre seguirem batent.
Acabarem batent tots els ingredients uns 3-4 minuts.
 
I ja podrem acabar de decorar el pastis
BON PROFIT!!!!!!!!!

Deixa un comentari